Houd jij onze recreatieve zwemuurtjes veilig en vertrouwd?

Dan zoeken we jou!

Vacature: Toezichthouder

Wat is er nou mooier dan kinderen laten genieten in het water onder een stralend zonnetje? Overgooien met een bal, roetsjen van de glijbaan of klauteren op een vlot. Tegelijkertijd laat je volwassenen heerlijk ontspannen hun baantjes trekken in de buitenlucht. Zie jij jezelf al een overzichtelijke, prettige en gezellige zwemomgeving tijdens onze recreatieve zwemuurtjes creëren? Dan zoeken wij jou!

Welk warme bad stap je in?

Je gaat werken voor de Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ), waarbij zwembad Bestevaer in Genemuiden, combizwembad De Kragge in Zwartsluis en openluchtbad Ariën Prins van Wijngaarden in Hasselt aangesloten zijn. Jouw thuisbasis wordt Hasselt, waar je een sportief, enthousiast en dynamisch team van zweminstructeurs en toezichthouders binnenstapt. Maar de mogelijkheid bestaat ook dat je soms ingezet wordt in de al even gedreven teams in Zwartsluis en Genemuiden.

Wat ga je spetterend doen?

Als toezichthouder bij SZZ krijg je een afwisselende functie. Je focus ligt op het verzorgen van een veilige en vertrouwde omgeving tijdens de recreatieve zwemuurtjes. Zo lever je een bijdrage aan de momenten waarop er in Hasselt vrij gezwommen wordt. Daarbij treed je altijd op als positieve SZZ-ambassadeur.

Hoe gediplomeerd ben je?

Je bent in het bezit van een diploma lifeguard en beschikt over een EHBO- of BHV-getuigschrift. Nog niet in het bezit van deze certificeringen? Geen probleem! Als jij bereid bent om deze diploma’s te behalen, helpen we je daar graag bij.

Wat drijft jou?

Kinderen, volwassenen en senioren. Met welke doelgroep jij ook in aanraking komt, je kunt goed met onze gasten omgaan en je in hun behoeften inleven. Daarnaast deel je de gemeenschappelijke eigenschappen van al onze zweminstructeurs en toezichthouders. Jij bent sportief, representatief en communicatief vaardig en zet deze karaktertrekken in om bij te dragen aan de groei van onze stichting. Ook jouw waarden (flexibel, proactief, betrouwbaar en enthousiast) komen overeen met die van je toekomstige collega’s, zodat je goed en prettig kunt samenwerken.

Wat duik je bij ons op?

Naast een diverse en uitdagende baan en een energieke werkomgeving bieden we toezichthouders een salaris conform de CAO Zwembaden. Ook houden we in je beloning rekening met je bereidheid om te werken op onregelmatige tijden (overdag, ’s avonds en in het weekend). Het aantal werkuren is sterk weersafhankelijk, maar kan in het hoogseizoen oplopen tot zo’n 25 uur per week.

Start en finish?

Herken jij jezelf in het profiel en denk jij ons SZZ-team te kunnen versterken? Start dan zo snel mogelijk met het samenstellen van je CV en motivatiebrief. De finishdatum om beide naar ons op te sturen, ligt op uiterlijk 22 maart 2019. Zowel je CV als motivatiebrief kun je mailen naar: vanwijngaarden@zwembadenszz.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Raymond: 06 – 47 23 45 42.