Laat jij het plezier van onze ABC-zwemlessen afspatten?

Dan zoeken we jou!

Vacature: Zweminstructeur/trainee

Wat is er nou mooier dan kinderen hun zwem-ABC bezorgen? Eerst de kleuters uit jouw zwemgroepje laten wennen aan het water. En ze daarna uitdagen met steeds moeilijkere oefeningen? Zie jij jezelf dit traject richting de zwemdiploma’s al verzorgen? Dan zoeken wij jou!

Welk warme bad stap je in?

Je gaat werken voor de Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ), waarbij zwembad Bestevaer in Genemuiden, combizwembad De Kragge in Zwartsluis en openluchtbad Ariën Prins van Wijngaarden in Hasselt aangesloten zijn. Jouw thuisbasis wordt Hasselt, waar je een sportief, enthousiast en dynamisch team van zweminstructeurs binnenstapt. Maar de mogelijkheid bestaat ook dat je soms ingezet wordt in de al even gedreven teams in Zwartsluis en Genemuiden.

Wat ga je spetterend doen?

Als zweminstructeur (in opleiding) bij SZZ krijg je een afwisselende functie. Je focus ligt op het zo goed en efficiënt mogelijk aanleren van het zwem-ABC aan kleuters, waarbij je de vorderingen van elke kind bijhoudt in ons leerlingvolgsysteem. Daarnaast lever je een bijdrage als toezichthouder tijdens de uurtjes dat er in Hasselt recreatief gezwommen wordt. Welke rol je ook bekleedt; je treedt altijd op als positieve SZZ-ambassadeur.

Hoe gediplomeerd ben je?

We zoeken verschillende typen kandidaten. Of je bent volledig bevoegd om zwemonderwijs te geven, hebt je certificaat reddend zwemmen al behaald en beschikt reeds over een EHBO-diploma. Of je hebt de intentie om al deze opleidingen als trainee bij ons te volgen, zodat je later met al je getuigschriften op zak bij ons kans maakt op een baan als zweminstructeur.

Wat drijft jou?

Je hebt hart en oog voor kleuters en voor kwalitatieve zwemles. Daarnaast deel je de gemeenschappelijke eigenschappen van al onze zweminstructeurs. Jij bent sportief, representatief en communicatief vaardig en zet deze karaktertrekken in om bij te dragen aan de groei van onze stichting. Ook jouw waarden (flexibel, proactief, betrouwbaar en enthousiast) komen overeen met die van je toekomstige collega’s, zodat je goed en prettig kunt samenwerken.

Wat duik je bij ons op?

Naast een diverse en uitdagende baan en een energieke werkomgeving bieden we zowel gediplomeerde zweminstructeurs als trainees een salaris conform de CAO Zwembaden. Ook houden we in je beloning rekening met je bereidheid om te werken op onregelmatige tijden (overdag, ’s avonds en in het weekend). Het aantal werkuren is sterk weersafhankelijk, maar kan in het hoogseizoen oplopen tot zo’n 25 uur per week.

Start en finish?

Herken jij jezelf in het profiel en denk jij ons SZZ-team te kunnen versterken? Start dan zo snel mogelijk met het samenstellen van je CV en motivatiebrief. De finishdatum om beide naar ons op te sturen, ligt op uiterlijk 22 maart 2019. Zowel je CV als motivatiebrief kun je mailen naar: vanwijngaarden@zwembadenszz.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Raymond: 06 – 47 23 45 42.